Arbetskläder och hantverkarkläder

Hem / Arbetskläder

Utrusta dig med rätt arbetskläder när du snickrar och bygger

Arbetskläder med eget tryck

Gör du uppdrag inom arbetet och vill marknadsföra dina tjänster under arbetet? Med tryck på arbetskläder kan du enkelt visa vem som utför jobbet och dra in nya kunder i behov av liknande tjänster. Hos Wexman.se kan du köpa arbetskläder med eget tryck och ett stort utbud av billiga profilkläder. Du kan även kontakta Wexman om du är intresserad av tryck på arbetskläder men inte vet hur du vill ha det riktigt.

Spännremmar med eget tryck

Spännremmar med tryck är inte bara praktiska verktyg för att säkra laster, utan de erbjuder också, precis som arbetskläder med eget tryck, en utmärkt möjlighet för företag att marknadsföra sitt varumärke. Genom att ha sitt företagsnamn, logotyp eller annan design tryckt på remmarna blir de även en rullande reklampelare. Denna personliga touch kan förstärka ett företags image och öka igenkännandet bland kunder och partners. För dem som söker både funktion och branding är spännremmar med tryck ett smart val.


Vem ska betala för dina arbetskläder?

Om du behöver arbetskläder ligger det nästan alltid på din arbetsgivare att förse dig med dessa. Undantaget ligger om inte annat i ditt anställningsavtal, om det skrivits in att anställd ansvarar för det själv, eller om du saknar behörig anställning, alltså att du går under korttidsvikariat på deltid eller som konsult. Skulle du vilja skaffa hantverkarkläder till hemmet är det du själv som får ta kostnaden, då hantverkarkläder inte går under något typ av offentligt avdrag eller stöd.

Laga dina arbetskläder

Många hantverkare vet att arbetskläder slits och spricker, och inte många bryr sig om att laga enklare slitage för att slita upp samma ställe nästa vecka igen. Skulle det däremot hända att du fastnar med dina arbetsbyxor i en spik och får en enorm reva, eller att din arbetsjacka får hål mitt i vintern kan du vilja laga dessa. Du kan laga både arbetsbyxor och arbetsjacka själv hemma om du känner dig bekväm med nål och tråd, hål och revor lagas enklare än vad man tror.

Ett tips när du förbrukat ett par arbetsbyxor eller en arbetsjacka är att spara dessa, eller i alla fall klippa ut lappar som du kan använda om du skulle få hål i din nästa jacka och behöver något att sy för hålet med. Skulle du istället lämna in dina arbetarkläder hos skräddare kan det vara värt att kolla upp om du kan få din arbetsgivare att täcka kostnaden.